Hallituksen blogi

Marraskuun 2018 blogi

Perjantai 30.11.2018 - Antti Perheentupa


Hyvät SFY:n jäsenet,

 

Fertiliteettiyhdistysten rintamalla on parhaillaan erittäin vilkasta. SFY:n kevätkokous on tavallisesta poiketen jo maaliskuussa (22.-23.3.2019), ja järjestetään Pörssitalossa Helsingissä. Ohjelma on valmis ja löytyy yhdistyksemme kotisivuilta (www.sfyry.fi). Lahjasukusoluhoitoihin odotettavien muutosten johdosta on katsottu aiheelliseksi käsitellä erityisesti tätä aihetta. Ulkomaisten huippuluennoitsijoiden joukossa ovat Peter Humaidan Tanskasta ja Antonio Capalbo Italiasta. Luonnollisesti mukana on myös tasokkaita kotimaisia esityksiä. Huomaathan että jo perjantaiaamulla on korkeatasoista ohjelmaa joka on tarkoitettu kaikille jotka suinkin pääsevät jo silloin paikalle.

Iltajuhlassa on luvassa unohtumatonta ohjelmaa ja perinteiseen tapaan vauhdikasta bailaamista. Ilmoittautumisen yksityiskohdat ilmoittautumisen osalta ilmoitetaan alkuvuodesta.

Pohjoismaisen fertiliteettiyhdistyksen NFS:n seuraava kokous järjestetään Göteborgissa 22.-24.8.2019. Ruotsalaiset ovat jo pitkällä ohjelman suunnittelun kanssa. Tiedotamme heti kun ohjelma löytyy NFS:n kotisivuilta.

Ennätyksellinen osallistujakaarti oli mukana NFS:n Education kurssilla Kööpenhaminassa 8.-9.11.2018. Seuraava kurssi on taas vuoden kuluttua, ja tuolloin saadaan käytyä läpi loputkin aiheet sekä hoitajien että embryologien omissa opintokokonaisuuksissa. Kotisivut ovat parhaillaan päivitettävänä ja piakkoin sieltä on mahdollista katsoa viimeisen Education coursen luentojen lisäksi Helsingissä marraskuussa 2017 pidetyt luennot.

International Federation of Fertility Societiesin (IFFS) maailmankokous järjestetään Shanghaissa 11.-14.4.2019. Early bird -rekisteröitymishinta on voimassa marraskuun loppuun asti (https://www.iffs-reproduction.org/page/WC19Register).

Tarkoituksena on koittaa pitää yhteyttä SFY:n jäsenistöön aktiivisesti kotisivun ja Facebook päivitysten kautta, sekä NFS:n osalta samoin. Ajan tasalla pysyminen helpottuu kun liityt seuraajiin – postaukset näkyvät uutissyötteessäsi parhaiten, jos tykkäät sivuston materiaalista ja jaat sitä eteenpäin muillekin. Toki tapahtumia on mahdollista seurata myös kotisivuilta. Tärkeimmät asiat tiedotetaan myös sähköpostilistan välityksellä.

Kyllä pimeys jo kohta helpottaa,

Antti

Avainsanat: koulutus


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini