Hallituksen blogi

Maaliskuun blogi

Torstai 2.3.2017 klo 11:01


Hyvät SFY:n jäsenet!

Uuteen vuoteen saakka on ennätetty ja eletään jo helmikuuta 2017.

SFY:n kevätkoulutus ja sen yhteydessä vuosikokous pidetään 21.-22.4.2017 Helsingissä Crowne Plazassa. Ohjelma on erinomaisen kiinnostava kattaus alastamme ja sen tuoreista tuulista, mm. hedelmällisyyden säilyttämisestä, alkiodiagnostiikasta ja yli 40-vuotiaan naisen hoidoista ja raskauksista.

Koulutus on luonnollisesti myös oiva tilaisuus tavata tuttuja ja vaihtaa ajatuksia ja kuulumisia kollegoiden kanssa. Iltajuhla on aiempina vuosina ollut menestys ja toivomme että viihdytte tälläkin kerralla! Täsmällinen ohjelma ilmoittautumislinkkeineen löytyy SFY:n kotisivuilta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 5.4. Tervetuloa!

Pohjoismainen yhdistyksemme NFS järjestää puolestaan koulutuksen elokuussa Nyborgissa Tanskassa elokuun 2.-5. päivinä. Järjestelytoimikunta on saanut ohjelmasuunnitelmat jo varsin pitkälle ja lopullinen ohjelma saataneen pian NFS:n uudistuneille kotisivuille. Päivitetyt kotisivut ovat tarkastamisen arvoiset jo muutenkin. Ne on nyt toteutettu niin, että käyttö mobiililaitteilla pitäisi sujua mutkattomasti. ( http://www.nordicfs.org/new/ )

NFS järjesti marraskuussa Kööpenhaminassa jo toisen kerran vuoden 2016 aikana hoitajien ja embryologien ESHRE-sertifikaatin oppimäärää sisältävän koulutuksen. Sertifikaatin suorittaminen ei ole edellytys kurssille osallistumiseen. Muutamia suomalaisia oli nytkin paikalla ja ainakin pääosin koulutukseen oltiin tyytyväisiä. Koulutustilaisuuden luennot (ainakin osa) videoitiin ja tullaan julkistamaan kotisivuilla. Seuraava NFS continuous education -kurssi on suunniteltu järjestettäväksi Helsingissä loppuvuodesta 2017. Toiveita ohjelman sisällön suhteen saa mielellään toimittaa allekirjoittaneelle. Aikataulusta ja yksityiskohdista ilmoitetaan heti kun niistä on sovittu.

Koulutuksia piisaa siis alkaneenkin vuoden aikana. Pyrimme tiedottamaan mahdollisimman varhain tietojen päivittymisestä kotisivuille mm. sosiaalisessa mediassa. Toki on hyvä seurata sekä kotimaisen että Pohjoismaisen  yhdistyksen sivuja muutenkin.

Työpäivän päätteeksi  olin jo huomaavinani hiukan päivänvaloa jäljellä ulkosalla, hyvillä mielin siis kaikki kohti kevättä,

 

Antti


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini