Hallituksen blogi

Lokakuun blogi

Keskiviikko 30.10.2013 klo 10:37


Hyvät SFY:n jäsenet!

Kellot kääntyivät viikonloppuna talviaikaan, mutta ainakin täällä etelä-Suomessa jatkuu yli kymmenasteinen lämmin syksy. Päivien ja viikkojen rutiinit täyttävät päivät ja aika kuluu nopsaan.

Pari koulutusmuistutusta: 28.11.13 Helsingissä on jäsenistölle tarjolla mielenkiintoinen koulutus transsukupuolisuudesta ja hoidon rajoista. Vielä ehtii ilmoittautua!

NFS:n kokous on Norjan Haugesundissa 2.-5.1.14 (luennot 3.1-4.1.14). Lentoyhteydet sinne venyttävät kokousta molemmista päistä, mutta toivottavasti siitä huolimatta kokous kiinnostaisi mahdollisimman monia.

NFS:n jäsenmaksukäytäntö on tarkoitus muuttaa siten, että jokainen maa (paitsi Islanti nuppitaksa) maksaa 15 000 DK vuosittain, eikä enää yksittäisen jäsenen tarvitse maksaa erillistä NFS:n jäsenmaksua. Tämä summa meidän täytyy lisätä omaan vuotuiseen jäsenmaksuumme, arviolta noin 10 € lisäyksenä. Muutos edellyttää jäsenistömme hyväksyntää tulevassa kevään vuosikokouksessa.

Tässä yhteydessä en malta olla muistuttamatta myös SFY:n jäsenistöä huolehtimaan vuosittaisista oman yhdistyksemme jäsenmaksuista ja ilmoittamaan jäsenrekisterin pitäjälle mahdolliset muuttuneet yhteystiedot tai halukkuutensa erota jäsenyydestä. Sääntöjemme mukaan kahden peräkkäisen jäsenmaksun maksamatta jättäminen tarkoittaa eroa yhdistyksestä ja kokouksiin osallistuminen edellyttää myös jäsenmaksun maksamista. Kokousmaksujakin on valitettavasti jäänyt joillakin maksamatta, minkä vuoksi joudumme tiukentamaan tarkistamista kokouksiin ilmoittautumisen yhteydessä. Yhdistyksemme rahavarat ovat varsin vaatimattomat, minkä vuoksi asialla on merkitystä.

Tänä syksynä hedelmöityshoidot saivat julkisuutta ennakoivan munasolupakastuksen tiimoilta. Viimekeväinen työryhmä teki hyvän työn luodessaan yhteisiä suuntaviivoja, lisäksi työryhmän mietintöä on ollut hienoa tuoda tunnetuksi myös pohjoismaiden kollegoille.

Muistetaan jatkossakin, että pienen maamme monet viisaat päät kannattaa lyödä yhteen. Siitä syntyy hyvää jälkeä! Olkaa yhteydessä!

Työniloa ja hyvää syksyä teille jokaiselle!

Anna-Kaisa

P.S. Kevätkokous tulee olemaan 11.-12.4.2014 Crowne Plaza Helsinki.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini