Hallituksen blogi

Kesäkuun blogi

Keskiviikko 19.6.2013 klo 9:32 - pj Anna-Kaisa Poranen


 Hyvät SFY:n jäsenet!

Kiitos teille kaikille menneen kevätkokouksen palautteista! Uusi hallituksemme kokoontui toukokuun lopulla ensimmäisen kerran, purimme palautteet ja suunnittelimme tulevaa. Palautteista päätellen jäsenistö oli tyytyväinen kokoukseen, arvosanat koskien aiheiden ajankohtaisuutta, kiinnostavuutta ja hyödyllisyyttä vaihtelivat välillä 4.02 – 4.45 (1-5). Saimme myös hyviä ehdotuksia uusista aiheista tulevia kokouksia varten.

Tulevana syksynä pidetään jälleen perinteinen psyykkisen tuen koulutus, jonka ajankohta on torstaina 28.11.13. Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Yhteistyötä NFS:n kanssa on tarkoitus tiivistää. Jaamme kaikki pohjoismaat samanlaisia ongelmia ja on hedelmällistä saada ajatustenvaihtoa maiden välillä enemmänkin. NFS:n hallituksen kokoonpano tulee muuttumaan siten, että jokaisesta maasta mukana on kaksi jäsentä. Suomesta tulee pj:n lisäksi mukaan biologijäsen, jotta ammattiryhmien edustus ei olisi yksipuolinen. Toukokuussa Kööpenhaminassa pidetyssä NFS:n hallituksen kokouksessa biologi Sirpa Mäkinen esitti ennakoivan munasolupakastustyöryhmän loppuraportin muiden maiden edustajille. Hienoa aktiivisuutta meiltä suomalaisilta! NFS:n seuraava kokous on ensi tammikuussa Haugesundissa 2.-5.1.14. Ohjelma on julkaistu NFS:n sivuilla. Katselin jo alustavasti lentoyhteyksiä ja mielestäni ne olivat varsin hyvät, ainakin SAS:lla Hki-Haugesund löytyi 4-5 tunnin matka-ajalla kohtuuhintaisia lentoja.

Olemme saaneet kaikki nauttia lämpimästä alkukesästä, osa on ehtinyt ehkä jo lomaillakin, mutta suurin osa klinikoista viettänee lomaansa perinteisesti juhannuksesta alkaen. Toivottavasti mieli lepää ja loma täyttää tehtävänsä ilman tarkkaa ohjelmointia, mihin itse kukin varmasti omassa arjessaan joutuu muuten taipumaan.

Aurinkoa ja lepoa teille kaikille toivottaen,
Anna-Kaisa


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini