Hallituksen blogi

Helmikuun blogi

Perjantai 8.2.2013 klo 18:24 - Susanna Apter


Uuden vuoden toinen kuukausi on jo käynnistynyt ja Suomen Fertiliteettiyhdistyksen vuoden kohokohta lähestyy. Kevätkokous pidetään huhtikuun 12-13. päivänä Helsingissä ja ilmoittautua voi jo.

Muistakaa varata paikkanne ajoissa!

Kuten vuoden vaihteessa lupasimme, uusi vuosi tuo uusia kujeita tullessaan: Suomen Fertiliteettiyhdistys jakaa tänä vuonna historiansa ensimmäisen tutkimusapurahan viiden vuoden taipaleensa kunniaksi!

MSD on hyväksynyt SFY:n 3000 euron tutkimusavustushakemuksen, mikä mahdollistaa tutkimusapurahan jakamisen yhdelle/useammalle yhdistyksen jäsenelle tämän vuoden vuosikokouksen yhteydessä. SFY pyrkii toiminnallaan kannustamaan ja tukemaan lisääntymislääketieteeseen ja lapsettomuuteen liittyvää tutkimustoimintaa Suomessa.

Pallo on siis nyt teillä, yhdistyksen jäsenillä. Yhdistyksen jäsenet voivat hakea tutkimusapurahaa yhdistykseltä maaliskuun 15. päivään mennessä täyttämällä apurahahakemuksen yhdistyksen kotisivuilla.

Yhdistyksen hallitus päättää hakemusten perusteella tutkimusavustuksen saajan/saajat. Apurahan saaja/saajat julkistetaan yhdistyksen vuosikokouksessa, jonka jälkeen saaja/saajat ovat nähtävissä yhdistyksen kotisivuilla. Myönnetyistä apurahoista ilmoitetaan saajille sähköpostitse ennen vuosikokousta.

Toivottavasti motivoimme teitä nyt testaamaan ideoitanne ja tartutte ainutlaatuiseen tilaisuuteen. Nyt on aika herätä talviunesta!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini